ΒSc (Hons) Economics for Business (Οικονομικά των Επιχειρήσεων) – Metropolitan College (Μητροπολιτικό Κολλέγιο)

mitropolitiko-kollegio

Το προπτυχιακό πρόγραμμα στα Οικονομικά των Επιχειρήσεων, ΒSc (Hons) Economics for Business, σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον γεμάτο από ευκαιρίες και προκλήσεις, προσφέρει στους αποφοίτους την ευκαιρία να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν στις μεθόδους, τη θεωρία και τις πρακτικές εφαρμογές της Οικονομικής Επιστήμης.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλο το φάσμα της Οικονομικής Επιστήμης και των εφαρμογών της, όπως μικροοικονομική, μακροοικονομική, οικονομική των επιχειρήσεων, χρηματοοικονομική, νομισματική πολιτική, διεθνής οικονομική, στρατηγική των επιχειρήσεων. Λόγω αυτού, αποτελεί τη θερμοκοιτίδα οικονομικών στελεχών ικανών να καλύψουν επιτυχώς πληθώρα διαφορετικών θέσεων εργασίας εντός της επιχείρησης και να εξελιχθούν σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις.

Η διδασκαλία των μαθημάτων μέσα από τον συνεχή προσανατολισμό στην υποστήριξη του φοιτητή κατά τη διάρκεια των σπουδών του, εμπλουτίζεται από φροντιστηριακές ασκήσεις, ειδικευμένα σεμινάρια, εργασίες των φοιτητών και ανάληψη συγκεκριμένων projects σε συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Διάρκεια: 4 έτη (full-time) ή 3 έτη (fast-track)

Γλώσσα: Ελληνικά

Επαγγελματική Αποκατάσταση

Το πρόγραμμα ΒSc (Hons) Economics for Business προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα σε όσους θέλουν να εξελιχθούν επαγγελματικά στον κλάδο των Οικονομικών. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να σταδιοδρομήσουν σε πολυεθνικές εταιρείες, τράπεζες, διεθνείς οργανισμούς, καθώς και σε οργανισμούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ως

  • Οικονομολόγοι,
  • Οικονομικοί διευθυντές,
  • Οικονομικοί σύμβουλοι,
  • Οικονομικοί ή χρηματοοικονομικοί αναλυτές
  • Δραστηριοποιηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας τη δική τους επιχείρηση.Να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακά πανεπιστημιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Website