Η αγγελια αυτη δημοσιευθηκε πριν από 2 μηνες και ισως εχει καταργηθει

Αν είσαι νέος έως 30 χρονών και η τεχνολογία δεν είναι απλά η δουλειά αλλά το χόμπυ και το πάθος σου, αν θέλεις να εργαστείς σε μια δυναμική και εξελισσόμενη εταιρία στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου για τη θέση του Digital Media Assistant.

Responsibilities

Ψάχνουμε για έναν/μία υποψήφιο/α που τον ενδιαφέρει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα μέσα σε ένα δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον, να εστιάζει στο αποτέλεσμα, να λειτουργεί ομαδικά, μεθοδικά και υπεύθυνα.

Η άριστη γνώση της Αγγλικής/Ελληνικής γλώσσας (προφορικά & γραπτά), Microsoft Office, Internet, CS Cart και WordPress είναι απαραίτητα καθώς και οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψήφιους.

Μεταξύ άλλων, βασικές αρμοδιότητες της θέσης είναι:

  • Ανανέωση και συντήρηση των των ιστοσελίδων της εταιρίας (καταχώρηση νέων προϊόντων & αφαίρεση παλιών, ανέβασμα datasheets, manuals κλπ., αλλαγές στη δομή και το σχεδιασμό)
  • Ενημέρωση και συντήρηση των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας (LinkedIn, Facebook, Twitter κλπ.)
  • Δημιουργία προϊοντικών videos
  • Δημιουργία προϊοντικών εγγράφων (datasheets, manuals, quick guides κλπ.)
  • Επεξεργασία των προϊοντικών φωτογραφιών

Η εταιρία μας προσφέρει ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση, προοπτικές εξέλιξης και σταθερές αποδοχές.

Εταιρεία: Cubitech
Επικοινωνία: Careernet